HTML

atopia blog

leírom a betegséggel kapcsolatos tapasztalataimat, megfigyeléseimet és hogy hogyan próbálom enyhíteni az éppen aktuális tüneteket. Örülnék ha mások is megosztanák velem a megfigyeléseiket.

Friss topikok

  • nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu: JA! férjem korpás hajára a Nisoral és az Aloe Vera First együttes használata volt jó.A First minde... (2010.02.10. 16:45) Atopiás dermatitis

Linkblog

Sudocrem

2010.05.05. 12:04 AtroBeDa

Üdv itt újra! A jelenlegi helyzet szerint a nap lebarnítja a foltjaimat és az ekcéma sem jött ki! Tehát az immáron 2 hónapja alkalmazott módszer bevált!

Kéthetente egyszer beülök egy kád "koszos sós" vízbe, gabi fürdetőt vagy tusfürdőt használok-mikor melyik az olcsóbb- a problémás területekre pedig este zuhany után, vékony rétegben sudocremet kenek. Ha van probléma, ha nincs. Kicsit száraznak érzi az ember először a bőrét, de ez a hámosító hatás miatt van, igazából nem szárad ki a bőre.

Amikor érzem hogy kijönne az ekcéma- előtte érzi az ember- akkor aznap már a nizoral samponnal zuhanyzom este, mert olyankor sérülékenyebb a bőr, könnyebben megtelepednek a baktériumok és a gombák, a nizoral pedig szépen megtisztítja a kórokozóktól a bőrt. Rá sudocrem, ami megvédi, lefedi a bőrt a kórokozók elől. 

Nekem elmúltak a gondjaim, szteroid nélkül. Hozzátartozik, hogy a kenyérfélék fogyasztását továbbra is minimálisra csökkentettem- ez azt jelenti, hogy hetente 1x eszem kenyérfélét vagy tésztát. A víz fogyasztását pedig növeltem. Ha napi 2 liter vizet megiszok, akkor teljesen tökéletes a közérzetem is, a bőröm is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atopia.blog.hu/api/trackback/id/tr411976208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása