HTML

atopia blog

leírom a betegséggel kapcsolatos tapasztalataimat, megfigyeléseimet és hogy hogyan próbálom enyhíteni az éppen aktuális tüneteket. Örülnék ha mások is megosztanák velem a megfigyeléseiket.

Friss topikok

  • nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu: JA! férjem korpás hajára a Nisoral és az Aloe Vera First együttes használata volt jó.A First minde... (2010.02.10. 16:45) Atopiás dermatitis

Linkblog

Biorezonancia és fénykezelés

2010.02.09. 21:53 AtroBeDa

 A két kezelés együttes hatására 2 évvel ezelőtt teljesen folt és tünetmentessé váltam. Másfél évig voltam olyan mint mások, de utána a foltok újra megjelentek. Gondolkodóba estem. Fehér foltok, hámlanak, előtte viszket... GOMBA! az lehet, minden tünet passzol és ha belegondolok, a fénykezelés során az UVB sugarak csírátlanították és egyszerre barnították a testemet, így lehetett, hogy eltűntek a foltok. A biorezonanciás csodakrém segítségével pedig elmúlt a viszketés is..nem tudom mit tartalmaz, de nagyon érdekelne...

Igen. Akkor jelent meg újra a gomba mikor amikor erős baktériumölő tablettát kellett belsőleg szednem egyéb problémák miatt...akkor pedig elszaporodhatnak a gombák, felbomlik az egyensúly. Ha pedig elszaporodnak, akkor már jelen vannak. Az elhalt gombatelepek miatt pedig nem pigmentálódik a bőr napfény hatására. Logikusnak tűnik. Akkor hogyan írtsam ki?

Miket is próbáltam?

Hatékonynak bizonyult a propolisz tartalmú kenőcs,(antibakteriális hatású) de a csodakrémmel nem ért fel, persze a csodakrém ára 5x annyi mint a propoliszos hazai készítménynek. 

Nizoral sampont használok ha kezd viszketni a bőröm a Gabi babatusfürdő helyett.

Most jöttek ki a foltok újra, nem tudom használ-e...elővettem anyu 30 éves kvarclámpáját, azt olvastam 2 -3 perc a lámpa előtt hatásos lehet és az még nem rákkeltő. Heti 2 napot a bőr regenerálódása miatt kihagyok. Ha lebarnulnak a foltok, akkor a gombának kampec, ha nem, akkor kutatok tovább.

Még egy hasznos megfigyelés!

A búzaliszt tartalmú ételek nagyobb mennyiségű fogyasztásakor (2 nap alatt pl. 4 szelet kenyér) a tünetek súlyosbodnak és ha sok vizet iszom, a tünetek enyhülnek, esetleg elmúlnak!!! amint viszket a bőröm képes vagyok 2liter ásványvizet meginni...kétségbeesésemben.

-Most kaptam a  tanácsot, hogy a kénes fürdőt kellene megpróbálnom

-Lehetséges megoldás az internet böngészése során: szaliciles szesz + Lamisil, terbisil (hasonló antimikotikumot tartalmazó kenőcs) naponta 2x 

 -A legújabb felfedezésem a Skin cap tusfürdő 400ml csillagászati áron, még nem próbáltam,de biztosan sort kerítek arra is!

 

A Nizoralra visszatérve, annak használata után jelentős mértékben csökken a viszketés másnapra! De ha az ár-mennyiség értéket nézem, talán érdemes kipróbálni a Skin cap tusfürdőt.Szépen sorra veszek mindent. 4 hetes próbákat teszek, mert azt olvastam annyi kell a bőr újraképződéséhez és ezalatt az idő alatt le is barnulnak a foltok a kis kvarcolástól...

 

Ha bármelyiket próbáltátok már vagy éppen használjátok, szívesen venném ha megosztanátok a tapasztalataitokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atopia.blog.hu/api/trackback/id/tr751744087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása